Ring til os og hør nærmere Tlf. 2280 2807

Fokus på kvalitetsarbejde

Ønsker din virksomhed at øge fokus på kvalitet og arbejde struktureret med kvalitet, så kan Pingo Consult hjælpe dig med at optimere og dokumentere dine processer og arbejdsgange samt med at opbygge dit ledelsessystem tilpasset standardkrav, din virksomhed og dine medarbejdere.

At produktkvaliteten er i top spiller en afgørende rolle for din virksomheds succes. Derfor er der generelt indenfor alle brancher i dag øget fokus på kvalitet og dermed også øget fokus på certificeringer for at kunne garantere og dokumentere produktkvaliteten overfor omverdenen.                                         

Pingo Consult er specialiseret i implementeringen af egenkontrolprogrammer jf. HACCP, ISO 22000, VLOG, GMP+ og FAMI QS, der har fokus på fødevaresikkerhed, men vi  hjælper dig også gerne med fortolkning og implementering af andre standarder. 

Udover opbygning af ledelsessystemer tilbyder vi også at tilrettelægge og gennemføre HACCP-møder, intern audit, ekstern audit og undervisning af medarbejdere samt deltagelse i ekstern audit.

Pingo Consult driver desuden FODERNETVAERK.DK, som henvender sig til agro-producenter samt deres leverandører (producenter af service og halvfabrikata) samt andre med interesse for foderstoffer.