Ring til os og hør nærmere Tlf. 2280 2807

Fokus på HR og arbejdsmiljø

God ledelse handler først og fremmest om en nærværende ledelse men også om at skabe trygge rammer for medarbejderne i relation til interne medarbejderprocesser og arbejdsgange samt trivsel på arbejdspladsen. 

Medarbejderne vil altid være din virksomheds vigtigste ressource! Derfor er det vigtigt, at de mange timer på arbejde hver dag belønnes med øget fokus på arbejdsmiljø og -vilkår samt trivsel.

Omfanget af rammerne afhænger i høj grad af antallet af medarbejdere, men uanset størrelse, så er det vigtigt for alle virksomheder at have værktøj, procedurer og guidelines, der sikrer, at virksomheden har de rette medarbejdere i de rigtige funktioner, og at antallet af medarbejdere er tilpasset mængden af arbejdsopgaver. 

Pingo Consult brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få styr på interne processer og arbejdsgange samt for at skabe motivation og trivsel for dine medarbejdere, så din virksomhed udover at være attraktiv for potentielle medarbejdere også drager omsorg for de eksisterende medarbejdere. 

Derudover kan Pingo Consult hjælpe med at analysere dine medarbejderes behov og arbejdsmiljøet og hjælpe dig med en handlingsplan for et bedre arbejdsliv. 

Pingo Consult